IPKO sjell pakon Verore (TV + internet) me super çmim - vetëm 50 EUR pēr 6 muaj - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

03/07/2020 16:18

IPKO sjell pakon Verore (TV + internet) me super çmim – vetëm 50 EUR pēr 6 muaj

Lajme

Gazeta Express

03/07/2020 16:18

Nëse ende nuk e keni provuar përmbajtjen fantastike të televizionit digjital, IPKO ka krijuar për ju pakon Verore me përmbajtje fantastike dhe internet të shpejtë.

Pako është e dizajnuar në mënyrë të tillë që të përmbushë të gjitha nevojat e një familjeje dhe përmban: internet të shpejtë deri në 20Mbps dhe 99 kanale televizive. Kjo pako ka një çmim prej EUR 50 për 6 muaj.

IPKO në bashkëpunim me Digitalb ju sjellë përmbajtjen më të pasur televizive, filmat më të rinj nga bota dhe emisionet më të shikuara në trojet shqiptare. 

Për të aktivizuar pakon Verore vizitoni dyqanin më të afërt të IPKO-s.

Për më shumë informata për të gjitha ofertat dhe shërbimet e IPKO, informohuni në www.ipko.com.

IPKO është plotësisht e dedikuar për t’u ofruar klientëve të saj shërbimin më të mirë në fushën e komunikimit, shumëllojshmërinë e zgjedhjeve dhe ofertave fantastike, si dhe për të thjeshtuar dhe përmirësuar cilësinë e jetës.