iPhone me ndryshime tek butoni për telefonata - Gazeta Express
string(45) "iphone-me-ndryshime-tek-butoni-per-telefonata"

iPhone me ndryshime tek butoni për telefonata

Lajme

Gazeta Express

24/08/2023 23:18

Ndryshon butoni i kuq në iPhone ku përfundohet telefonata.

iOS17, versioni i ri i sistemit operativ të Apple do të sjellë disa ndryshime. Një nga opsionet që është i përditshëm dhe që do të ndryshojë është ndalimi i telefonatës.

Lexo Edhe:

Ikona e kuqe me të cilën përfundohet telefonata do të ndërroj vend.

Ajo nuk do të jetë më në pjesën e mesit, por në këndin e pjesës së poshtme të ekranit.