iPhone 12 u shit për 53.94€ në ankandi.com! - Gazeta Express

iPhone 12 u shit për 53.94€ në ankandi.com!

Gazeta Express

24/11/2020 13:12

Mijëra anëtarë u regjistruan dhe filluan ofertimet në Ankandin Online për dhjetëra produkte nga e premtja, kur edhe u lansua biznesi më inovativ në Kosovë, që mundëson përcaktimin e çmimin të shitjes nga vet konsumatorët përmes ankandit publik.

Për tri ditë aktive të ankandit, u shitën shumë produkte me çmime të pabesueshme. Telefoni më i kërkuar ishte iPhone 12, i cili u ble në ditën e dytë për 53,94€ nga Edon Hashani. Me rastin e pranimit të produktit brenda 24 orëve, ai deklaroi që ka shpenzuar 45 bida, ndonëse ishte skeptik në fillim por ja që ia doli dhe arriti të bëhet blerësi fatlum i iPhone 12 për çmim të pabesueshëm prej 53.94€ apo afro 95% më lirë se çmimi i tregut.

iPhone 12 i shitur ne ankand per 53.94 Euro

ankandi.com, u shitën edhe shumë produkte të tjera me çmime shumë të favorshme dhe ekstremisht të lira si: Sony Play Station 4 me FIFA 21, orë dore Jaguar, televizor Samsung 65”, Monitor 31.5” 265HZ, Rampage, etj.

Poashtu, në ankand ishin edhe shumë oferta për syze, mikrovalë, kufje, tastiera, mikrovalë, vauchera, aksesor e plotë të tjera.

Ankandi.com hapet online në ora 19:00 deri në ora 22:00 (e hënë – e shtunë) dhe ankandet, të cilat nuk përfundojnë deri në ora 22:00, vazhdojnë të nesërmen në ora 19:00. Deri më tash janë mbyllur pothuajse të gjitha ankandet e hapura në 3 ditët e para dhe ankandet e përfunduara mund t’i shihni këtu.

Për të parë ankandet dhe risitë aktuale që po sjell Ankandi, vizitoni faqen tonë Ankandi.com, ose na ndjekni në Facebook apo në Instagram.