Inxhinieri Baballeku: Shtesa nëpër godina ka bërë dhe vetë shteti - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

05/12/2019 23:21

Inxhinieri Baballeku: Shtesa nëpër godina ka bërë dhe vetë shteti

Shqiperi

Gazeta Express

05/12/2019 23:21

Inxhinieri Markel Baballeku është shprehur kritik në lidhje me prishjen e disa godinave të prekura nga tërmeti.

I ftuare në emisionin Open, inxhinieri tha se se duhen tre muaj për të arritur në konkluzione nëse godinat janë të qëndrueshme ose jo. Baballeku u shpreh gjithashtu se katet shtesë janë bërë edhe nga institucionet shtetërore.

‘Kate shtesë kanë bërë edhe institucionet shtetërore. Në qoftë se shteti bën shtesa, si mund të flasim dhe gjykojmë privatin për shtesa”- tha ai./Ezxpress