Instagram vjen me risi - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

28/07/2021 11:38

Instagram vjen me risi

Fun

Gazeta Express

28/07/2021 11:38

Rrjeti social Instagram vjen me risi, duke zgjatur kohën e postimeve reels.

Më herët të gjithë përdoruesit e Instagram kishin mundësinë të bënin dhe postonin video deri në 30 sekonda dhe tashmë ajo kohë është dyfishuar duke shkuar në 60 sekonda.

Lexo Edhe:

Ky zhvillim do t’i japë mundësi përdoruesve të kenë më shumë mundësi në krijimet e videove të tyre, pasi në fillimet e Instagram gjatësia e klipeve që mund të postoheshin ishte vetëm 15 sekonda.