Instagram e lejon këtë gjë në 10 vjetorin e themelimit - Gazeta Express

Instagram e lejon këtë gjë në 10 vjetorin e themelimit

Gazeta Express

08/10/2020 15:30

Në dekadën e parë të themelimit, përdoruesit e Instagramit do të kenë mundësi ta shkarkojnë aplikacionin me logon e vjetër të këtij rrjeti social.

Opsioni për shkarkimin e Instagramit me logon klasike është i gatshëm për përdoruesit.

Instagram aktualisht ka rreth një miliard përdorues aktivë në muaj, dhe 500 milion njerëz janë në aplikacion çdo ditë. /Gazeta Express/