Iluzioni optik zbulon dobësinë tuaj në lidhje dashuriel - Gazeta Express
string(55) "iluzioni-optik-zbulon-dobesine-tuaj-ne-lidhje-dashuriel"

Fun

Gazeta Express

28/06/2022 21:58

Iluzioni optik zbulon dobësinë tuaj në lidhje dashuriel

Fun

Gazeta Express

28/06/2022 21:58

Ky test personaliteti mund të ndihmojë në përcaktimin e të metave të një individi, të cilat mund të kontribuojnë në konflikte në marrëdhëniet e tyre.

Për të kuptuar më mirë dobësitë e marrëdhënies suaj, gjithçka që duhet të bëni është t’i hidhni një vështrim të shpejtë imazhit bardh e zi.

Lexo Edhe:

Pasi ta keni parë atë, pika e parë që keni vënë re zbulon dobësitë tuaja.

Njeriu i lidhur                                                 

Nëse gjëja e parë që patë ishte burri midis dy pemëve, dobësia juaj në marrëdhënie është se personaliteti juaj është gjithmonë afër konfliktit.

Tani kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht që ju po kërkoni të futeni në probleme kudo që shkoni. Në vend të kësaj, ju po luftoni më shumë brenda vetes. Por për të gjetur dashurinë e vërtetë, së pari duhet të mësoni se si ta doni veten.

Gardhi

Për ata që vunë re së pari gardhin në mes të fushës, kjo do të thotë se dobësia juaj më e madhe në dashuri është gjasat tuaja për t’u mbyllur nga pjesa tjetër e botës. Pra, nëse nuk jeni të prirur të bëni një hap besimi dhe të hapni zemrën tuaj në një moment, në të vërtetë mund të humbisni një goditje të vërtetë në dashuri.

Ndërsa është krejtësisht tipike t’i mbani njerëzit në distancë pasi jeni lënduar, nëse mbani një “mur të gjatë” për një kohë të gjatë, askush nuk do të mund t’ju shohë ashtu siç jeni në të vërtetë.

Anija

Nëse keni parë varkën e varur dhe vezët në fole, atëherë dobësia juaj ka të bëjë me pritshmëritë tuaja të larta. Me fjalë të tjera, askush në këtë planet nuk mund të përmbushë standardet tuaja të larta kur bëhet fjalë për dashurinë.

Ndërsa është e rëndësishme të mos kënaqeni vetëm me askënd kur jeni duke kërkuar për atë partner të veçantë, duhet gjithashtu të jeni të sigurt që nuk krijoni një listë të gjatë sipërfaqësore cilësish.

Kafka            

Nëse kafka së pari tërheq vëmendjen tuaj, dobësia juaj kryesore e marrëdhënies zbret në ndjenjën e një ton ankthi dhe frike. Ju mund të prireni të shqetësoheni shumë, por kjo mund t’ju pengojë të shihni qartë atë që është përpara jush. Dhe kjo përfshin çdo partner të mundshëm të jetës. Ndonëse është mirë të jesh pak i ruajtur herë pas here, duhet gjithashtu të sigurohesh që po rrezikon.