I shumë kërkuar për vrasjen e dyfishtë, arrestohet shoku i Orges Bilbilit, Anterio Kaloshi - Gazeta Express

I shumë kërkuar për vrasjen e dyfishtë, arrestohet shoku i Orges Bilbilit, Anterio Kaloshi

Shqiperi

Gazeta Express

13/08/2020 18:49

Policia ka arrestuar në Tiranë shokun e kriminelit Orges Bilbilit, Anterio Kaloshi.

Orges Bilbili u arrestua me 10 prill të këtij viti, pasi prej dy vitesh ishte në kërkim për atentate, vrasje e ngjarje të tjera kriminale.

Ndërkohë që shoku dhe bashkëpunëtori i tij, Anterio Kaloshi ka qenë në kërkim për vrasjen e dyfishtë të Zamir Latifit dhe Jurgen Hoxhës. Kaloshi ishte personi që banonte me Bilbilin në zonën e Xhamllikut ku ishte dhe baza e tyre.

Në emër të tij ishte marrë me qira dhe banesa ku këta dy persona qëndronin./report