I përmendi Altin Bashën, aktori i Portokallisë ‘përplaset’ me poetin Agim Doçi dhe largohet nga emisioni - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

26/05/2020 9:15

I përmendi Altin Bashën, aktori i Portokallisë ‘përplaset’ me poetin Agim Doçi dhe largohet nga emisioni

Shqiperi

Gazeta Express

26/05/2020 9:15

Poeti Agim Doçi dhe aktori i njohur i Portokallisë Rezart Veleshnja, janë “përplasur” mbrëmjen e djeshme në emision, duke sjell largimin e këtij të fundit.

“Çfarë punë bën ky Altin Basha”, e pyeti Doçi aktorin e humorit, ndërsa ai u përgjigj “Altin Basha është regjizori i Portokallisë dhe ka mbaruar në Londër.” Kjo përgjigje e Rezartit është ionizuar nga
Doçi dhe bëri që aktori i Portokallisë të largohet nga emisonin.

Doçi: Çfarë punë bën ky Altin Basha.

Veleshnja: Altin Basha është regjizori i Portokallisë dhe ka mbaruar në Londër.

Doçi: As më duhet gjë fare.

Veleshnja: Nuk flitet kështu profesor, është me dashakeqësi. Mua nuk më takon të rri këtu, se kjo është gjuhë rruge. Unë duhet të çohem tani. Unë jam i qetë dhe bëj humor.

Doçi: Po s’ke bërë humor qysh kur ke ardhur. Fillo e bën humor dhe unë s’flas, se unë s’po shoh humor.

Veleshnja: Turi më duhet të iki se kam një në familje, të të puth pak?