I keni thyer gabimisht vezët gjatë gjithë kohës, kjo është mënyra e duhur - Gazeta Express

I keni thyer gabimisht vezët gjatë gjithë kohës, kjo është mënyra e duhur

Fun

Gazeta Express

21/09/2020 11:51

Gordon Ramsay zbuloi se shumica e njerëzve kanë thyer vezët gabimisht në një video të kohëve të fundit në TikTok.

Në klip, ai u incizua duke thënë: “Gjithmonë thejini vezët në një sipërfaqe të sheshtë, është shumë e rëndësishme”.

Steve-O i shtangur pranoi se ai “nuk e kishte dëgjuar kurrë” atë informatë më parë.

Klipi informues u shikua më shumë se 6.5 milion herë dhe shikuesit ishin mirënjohës për informacionin.