I dyshuari për falsifikim të parave dorëzohet në stacionin policor - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

23/02/2021 14:01

I dyshuari për falsifikim të parave dorëzohet në stacionin policor

Lajme

Gazeta Express

23/02/2021 14:01

Policia njofton për dorëzimin e N.G., në stacionin policor në Pejë, i cili  ka qenë në kërkim policor për veprën penale “falsifikim i parasë”.

“I dyshuari është shoqëror  për në Drejtorinë e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit DPP-Prishtinë, ku është duke u trajtuar lënda”, njofton policia.