Hungarezët pëlqejn produktet kosovare! - Gazeta Express

Hungarezët pëlqejn produktet kosovare!

Lajme

Gazeta Express

01/03/2021 14:20

Frutex njëra nga kompanitë prodhuese më e madhe në Kosovë, edhe këtë vit i ka vazhduar shitjet me shumë sukses.

Hungaria është vendi në të cilin, Relax dhe Golden Eagle kanë arritur shtrirjen dhe pozicionimin karshi brendeve më të njohura botërore.

Vlen të ceket se këto produkte janë ndër produktet e pakta kosovare që janë mirëpritur nga tregu hungarez.

Edhe përkundër vështërsive të mëdha të shkaktuara nga COVID-19, kompania zotohet se brenda gjashtë mujorit të parë, shtrirja e produkteve Golden Eagle dhe Relax do të vazhdojë edhe në tri shtete të reja.

Kompania Frutex eksporton në 30 shtete në mbarë botën.