Humbi vulën e PD-së, Lulzim Basha drejt krijimit të partisë së re - Gazeta Express
string(64) "humbi-vulen-e-pd-se-lulzim-basha-drejt-krijimit-te-partise-se-re"

Shqiperi

Gazeta Express

17/06/2024 19:13

Humbi vulën e PD-së, Lulzim Basha drejt krijimit të partisë së re

Shqiperi

Gazeta Express

17/06/2024 19:13

Në zgjdhjet e ardhshme parlamentare Lulzim Basha dhe mbështetësit e tij duket se do të garojnë me një force të re politike, tashmë që vulën e PD-së e gëzon Sali Berisha.

Lexo Edhe:

 “Ne jemi të gatshëm tu ofrojmë shqiptarëve atë program elektoral që paraqitëm në kuvendin kombëtar, t ua çojmë me alternativën tonë dhe me kandidatët më të mirë”, tha Endri Hasa anëtari i kryesisë se PD.

Përgjigje negative I ka dhënë ftesave të PD-së së Berishës për bashkim.

 “Unë jam konseguent në qëndrimet e mia, unë kam thënë pas 8 janarit që nëse është partia e tyre nuk është partia ime, dhe unë do ti qëndroj çdo gjëje që kam thënë në të shkuarën”, tha Hasa.