Horoskopi - Lëvizja e Mërkurit në retrogradë, ja kush shenjë e Zodiakut ‘goditet’ - Gazeta Express
string(76) "horoskopi-levizja-e-merkurit-ne-retrograde-ja-kush-shenje-e-zodiakut-goditet"

Horoskopi – Lëvizja e Mërkurit në retrogradë, ja kush shenjë e Zodiakut ‘goditet’

Fun

Gazeta Express

20/11/2023 21:59

Mërkuri retrograd është një iluzion optik që do të thotë se duket sikur planeti po lëviz prapa nga pamja jonë këtu në tokë. Astrologët besojnë se, gjatë kësaj lëvizjeje të perceptuar mbrapsht, teknologjia dhe komunikimi mund të ndërpriten, duke vënë një pengesë te kushdo.

Mërkuri, planeti i komunikimit, analizës dhe udhëtimit, kur kthehet në retrogradë te Bricjapi, mund të ndikojë në mënyrën se si ne mendojmë, komunikojmë dhe planifikojmë. Gjatë kësaj periudhe ka mundësi që të ketë keqkuptime në komunikim. Njerëzit mund të kenë një tendencë për t’u shprehur në mënyrë impulsive ose pa menduar mjaftueshëm, gjë që mund të çojë në konfuzion ose keqkuptim.

Lexo Edhe:

Bricjapi është serioz, i përgjegjshëm dhe i fokusuar te qëllimet. Gjatë Merkurit retrogradë në këtë shenjë mund të pritet rritje e seriozitetit në komunikim. Bricjapi është i lidhur me aspektet e biznesit dhe karrierës së jetës. Mërkuri retrogradë në këtë shenjë mund të sjellë nevojën për të rishikuar planet e biznesit, objektivat dhe strategjitë. Mund të ketë nevojë për të rishqyrtuar rrugët dhe qëllimet profesionale.

Tek Bricjapi, kjo mund të përfshijë analizimin e veprimeve të së kaluarës, veçanërisht në kontekstin e karrierës dhe ambicieve. Reflektimi mbi vendimet e kaluara mund të ndihmojë në vendosjen e themeleve për veprimet e ardhshme. Bricjapi është i lidhur me autoritetin dhe strukturën. Gjatë Merkurit retrogradë, mund të ketë sfida në komunikimin me figurat e autoritetit ose eprorët.

Mërkuri retrogradë do të sjellë probleme komunikimi për të gjitha shenjat dhe do të godasë më shumë Dashin, Bricjapët, Peshoret dhe Gaforret.