Hijeshoheni ambientin tuaj me stil skandinav dhe përfitoni zbritje deri në 70% në JYSK! - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

16/07/2020 17:07

Hijeshoheni ambientin tuaj me stil skandinav dhe përfitoni zbritje deri në 70% në JYSK!

Lajme

Gazeta Express

16/07/2020 17:07

Si asnjëherë më parë, mund ta hijeshoni ambientin tuaj të jashtëm apo të brendshëm me stil skandinav.

JYSK, si qendra e preferuar e konsumatorëve për produkte të gjumit dhe jetesës, vjen me zbritjen sezonale nga data 17 deri më 30 korrik.

Oferta vlen për produkte të kopshtit, gjumit, mobilie, për zyre dhe shumë të tjera.

Për kopsht mund të zgjedhni nga produktet prej materialeve të ndryshme, aksesorë interesantë për të organizuar ahengje në oborr apo të krijoni hapësira unike në kopsht me stil skandinav.

Përveç kopshtit, ju mund ta dekoroni edhe ambientin e brendshëm me dekor minimalist, duke përzier ngjyra, modele dhe mobilie të ndryshme brenda shtëpisë.

Gjithçka ka të bëjë me krijimin e një shtëpie të ngrohtë, personale e unike!

Për më shumë, ju mund t’i vizitoni të gjitha pikat e JYSK në Kosovë ose të porosisni online në numrin 0800 10 500 (pa pagesë).