Heshtja e Elvanës, paralajmërim për një hit të ri - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

06/08/2020 13:10

Me i fundit

dpt

Heshtja e Elvanës, paralajmërim për një hit të ri

Rozë

Gazeta Express

06/08/2020 13:10

Ndodhë shumë rrallë që të kaloj një verë pa ndonjë hit nga Elvana Gjata.

E kureshtja se çfarë do të sjell të re këngëtarja e njohur, gjithmonë është e madhe.

Ndërkohë, prej kohësh Elvana është duke e praktikuar një strategji.

Ashtu sikur disa yje botërore të muzikës, mes tyre edhe Beyonce, këngëtarja shqiptare pa asnjë paralajmërim dhe zhurmë, vetëm publikon projektet e reja.

Kështu po vepron edhe këtë verë. Ndonëse kemi hyrë në gusht, ajo po vazhdon të heshtë. Por, merret vesh se diçka e re po vjen edhe nga Gjata. Madje, mund të jetë një bashkëpunim.

“1, 2, 3 puthe”, “Disco, disco”, “Mamani nejen” e “Love me”, janë vetëm disa prej hiteve të këngëtares të lansuara gjatë sezonit veror.

SONTE | Heshtja e Evlanës, paralajmërim për një hit të ri