HERNIA HIATALE-SËMUNDJA E REFLUKSIT GASTROEZOFAGIAL - Gazeta Express
string(53) "hernia-hiatale-semundja-e-refluksit-gastroezofagial-3"

Shneta

Gazeta Express

26/01/2023 13:45

HERNIA HIATALE-SËMUNDJA E REFLUKSIT GASTROEZOFAGIAL

Shneta

Gazeta Express

26/01/2023 13:45

Kirurgjia shumë rrallë është e nevojshme për hernine hiatale. Por për sëmundjen e refluksit gastroezofagial në disa raste kirurgjia është e nëvojshme.Në ditët e sotme në operacionet që bëhen për sëmundjen e refluksit gastroezofagial Laparaskopia është standarti i artë.

Për herë të parë në Kosovë dhe Shqipëri, kirurgjia anti-refluks është realizuar në Spitalin Amerikan.

Lexo Edhe:

Në Spitalin Amerikan të gjitha kirurgjitë për sëmundjen e refluksit gastroezofagial janë realizuar në mënyrë laparaskopike.

Kirurgjia gjithashtu zë një vend të rëndësishëm në trajtimin e kancerit të lukthit. Për çdo pacient para operacionit bëhet staging radiologjik dhe vetëm pacientët me potencial kurimi operohen. Për pacientët me sëmundje lokalisht të avancuar, sipas vendimit të konziliumit onkologjik, fillimisht jepet kemoterapi neoadjuvante dhe më pas kirurgji. Spitali Amerikan ka eksperiencë të rëndësishme në trajtimin e kancerit të lukthit.

Për trajtim kirurgjikal të kancerit të lukthit nevojitet një qasje sipas kirurgjisë onkologjike. Tek të gjithë pacientët me potencial kurimi realizohet D2 Diseksion i nyjeve limfatike.

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

#spitaliamerikan #perqafojejeten