Hasnije Ilazi dhe Lekë Nikollbibaj në bashkëbisedim për temën “Njeriu, Zoti, Koha” - Gazeta Express
string(78) "hasnije-ilazi-dhe-leke-nikollbibaj-ne-bashkebisedim-per-temen-njeriu-zoti-koha"

Hasnije Ilazi dhe Lekë Nikollbibaj në bashkëbisedim për temën “Njeriu, Zoti, Koha”

Arte

Gazeta Express

20/11/2023 15:35

Në Qendrën “Libart”, të enjten e datës 23 nëntor me fillim nga ora 19:00, do të jenë të ftuar prof. Hasnije Ilazi dhe prof. Lekë Nikollbibaj për të bashkëbiseduar rreth temës “Njeriu, Zoti, Koha – Perspektiva Filozofike”.

Njeriu, Zoti, Koha përbëjnë trinitetin e temave të pavdekshme, gjithmonë aktuale dhe interesante, që mund të trajtohen nga pikëvështrimet studimore, kontemplative ose nga krijimet letrare apo artistike.

Lexo Edhe:

Bashkohuni me ne në Qendrën Libart për të marrë pjesë nga afër në këtë diskutim ku do të thellohemi nëpër ide e pikëpamje të ndryshme rreth ekzistencës, shpirtërores dhe të pafundmes.

Programi i Qendrës “Libart” (ed. 4) zhvillohet nga organizata ETEA dhe Biblioteka Hivzi Sulejmani Prishtinë me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Komunës së Prishtinës.