Hashim Thaçi: Aprovimi i Kushtetutës një ndër arritjet e mëdha të shtetit tonë - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

09/04/2020 9:54

Hashim Thaçi: Aprovimi i Kushtetutës një ndër arritjet e mëdha të shtetit tonë

Lajme

Gazeta Express

09/04/2020 9:54

Presidenti i vendit Hashim Thaçi ka uruar qytetarët në ditën e Kushtetutës.Thaçi thekson se dita e aprovimit të Kushtetutës ishte një ndër arritjet e mëdha të shtetit tonë pas shpalljes së Pavarsisë.

“Kushtetuta e Kosovës, që shpreh më së miri qenësinë e shtetit dhe shoqërisë sonë, është dokumenti më prestigjioz i ruajtjes dhe mbrojtjes së integritetit të qytetarëve tanë, të institucioneve tona, prandaj të gjithë e kemi për obligim moral dhe ligjor ta respektojmë me përpikëri” shkruan Thaçi në Facebook.