Harris Hasani, një talent në muzikë e sport - Gazeta Express

Gazeta Express

01/10/2020 16:52

Harris Hasani, një talent në muzikë e sport

Gazeta Express

01/10/2020 16:52

Gazetare: Hana Marteti

Ky është Harrisi simpatik, me sharmin e një modeli e me shumë talente e ëndrra për të ardhmen.

Harisi, ndër të tjerash, është pjesë e klubit futobllistik “Trepça” ku me shumë përkushtim luan në pozitën e sulmuesit. Dëshirën e tij për futboll ia tregoj fillimisht prindërve.

Por, Harisi ka edhe një tjetër talent, e që është këndimi dhe së fundmi është publikuar këngë e klipi i tij i ri.