Harbohen britaniket, "nënadimreshat" seksi bëjnë namin në rrugë - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

13/12/2019 20:08

Harbohen britaniket, “nënadimreshat” seksi bëjnë namin në rrugë

Fun

Gazeta Express

13/12/2019 20:08

Në Britani vazhdojnë festimet e çmendura.

Të rinjtë dhe të rejat duket se nuk duan t’ja dinë as për të ftohtin dhe as për zgjedhjet, ata duan të festojnë.

Të zhveshur dhe të dehur në rrugë, siç e tregojnë këto foto të Daily Star, ky është vetëm fillimi.

“Nënadimreshat” dhurojnë spektakël.