Haraqija: Nëse Kurti po dëshiron të bëjë sa më shpejt qeverinë, pse nuk po lëshon pe tek MPB dhe kryetari - Gazeta Express

Haraqija: Nëse Kurti po dëshiron të bëjë sa më shpejt qeverinë, pse nuk po lëshon pe tek MPB dhe kryetari

Instant

Gazeta Express

05/12/2019 23:54

Ish-kryetari i Gjakovës, Astrit Haraqija, ka thënë në emisionin DPT te Fidani në T7 se nëse Albin Kurti dëshiron të krijojë sa më shpejt qeverinë ai është dashur të lëshojë pe.

Haraqija thotë se oferta e VV’së për ndarje të ministrive 5 me 5 nuk është e drejtë.

“Nëse Kurti po dëshiron të krijojë sa më shpejt qeverinë, pse nuk po lëshon pe tek MPB dhe kryetari i vendit”

Tutje Haraqija ka thënë se Kurti ka menduar se krijimi i qeverisë do të ishte më i lehtë se sa i doli dhe tani po humb kohë duke mos lëshuar pe. /Express/