Hapet konkursi për drejtor të Qendrës Kinematografike të Kosovës - Gazeta Express
string(64) "hapet-konkursi-per-drejtor-te-qendres-kinematografike-te-kosoves"

Arte

Gazeta Express

25/01/2023 15:36

Hapet konkursi për drejtor të Qendrës Kinematografike të Kosovës

Arte

Gazeta Express

25/01/2023 15:36

Është hapur konkursi për drejtor të Qendrës Kinematografike të Kosovës. Aplikimi është i hapur deri më datën 10.03.2023.

Dje është mbajtur mbledhja e komisionit parlamentar për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport, ku është diskutuar Projektligji për Kinematografinë.

Lexo Edhe:

Ky projektligj tenton të rregulloj veprimtarinë, organizimin, financimin, prodhimtarinë, shpërndarjen dhe shfaqjen e veprave filmike. Synim ka nxitjen e krijimtarisë, promovimin, mbrojtjen, ruajtjen dhe studimin e trashëgimisë kinematografike.

/Express/