Hapen për qytetarët gomisteritë, libraritë dhe kancelaritë - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

30/03/2020 17:48

Hapen për qytetarët gomisteritë, libraritë dhe kancelaritë

Shqiperi

Gazeta Express

30/03/2020 17:48
Listës së bizneseve që do të qëndrojnë hapur ndonëse ndodhemi në kushtet e karantinës i shtohen edhe gomisteritë, libraritë e kancelaritë. Urdhri është firmosur nga Ministria e Shëndetësisë. Mësohet se edhe ato do të ofrojnë shërbimet e tyre nga ora 05:00 deri në 13:00.