Grubi: BDI nuk pranon datë për zgjedhje pas 5 korrikut - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

29/05/2020 10:49

Grubi: BDI nuk pranon datë për zgjedhje pas 5 korrikut

Ballina

Gazeta Express

29/05/2020 10:49

Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim në Maqedoninë e Veriut, Artan Grubi, thotë për emisionin Ballkan se data e fundit e kompromisit për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, duhet të jetë 5 korriku, përcjell Gazeta Express.

“Data optimale dhe kompromisi i fundit i logjikshëm mund të jetë 5 korriku për mbajtjen e këtyre zgjedhjeve. E diela e parë e korrikut sepse vlerësojmë që komuniteti ndërkombëtar, vendet fqinje, kanë nevojë për një partner me kredibilitet dhe përgjegjësi në Shkup, i cili do të mund të marrë vendime dhe jo një qeveri teknike, e cila ka një mandat të kufizuar dhe nuk mund të vendosë dot”, u shpreh ai.