Gruaja tmerrohet, afër krevatit të saj shihen fantazma - Gazeta Express

Gazeta Express

02/07/2020 0:04

Gruaja tmerrohet, afër krevatit të saj shihen fantazma

Gazeta Express

02/07/2020 0:04

Malakai James tha se motra e tij qëndroi në shtëpi tek ai për një javë pasi ndihej e frikësuar që dikush po e shikonte atë.

Një grua ndihej e tmerruar kur ajo shikoi një video nga telefoni i saj që të gjejë figurën si fantazmë të fshehur në fund të shtratit të saj, transmeton lajmi.net.

Përdoruesi i Reddit, Malakai Janes postoi një video dhe shpjegon që motra e tij më e re ka kaluar javën në shtëpinë e tij bashkë me macen dhe qenin.

Video ishte marrë nga dhome brenda ku motra e tij po pushonte në shtrat. Ai shpjegoi ajo po mundohej që ta filmonte lëvizjet që bebja i bënte në bark dhe aksidentalisht e ka dëgjuar macen duke mjaullitur mbrapa.

Asgjë nuk shfaqet në të shumtën e video-s, por në fund, shfaqet një hije e zezë mbrapa shtratit të saj. Motra e tij ishte shumë mirë duke qëndruar në shtëpi e vetme, por tani ajo ka frikë dhe qëndron tek vëllai i saj.