Gruaja me vajzën 2-vjeçare ikin nga shtëpia, burri jep alarmin në polici: Nuk kam më asnjë kontakt - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

10/08/2020 11:53

Me i fundit

dpt

Gruaja me vajzën 2-vjeçare ikin nga shtëpia, burri jep alarmin në polici: Nuk kam më asnjë kontakt

Shqiperi

Gazeta Express

10/08/2020 11:53

Nje burre nga Vlora ka kerkuar ndihmen e policise, pasi gruaja me vajzen e tyre te vogel vetem 2 vjecare, eshte larguar nga banesa dhe nuk ka me asnje kontakt me to. 

Lajmin per denoncimin e shtetasit R.D, e ben me dije policia, e cila sqaron se ai ka bere kallezim per zhdukjen e gruas dhe vajzes.

Kallezimi eshte bere ne daten 8 gusht, kur burri ka thene se “Bashkëshortja e tij bashkë me vajzën e tyre 2 vjeçare janë larguar nga banesa dhe nuk ka mundur të lidhet më me ta”.

NJOFTIMI 

Vlorë, ditën e djeshme është paraqitur shtetasi R. D, i cili ka bërë kallëzim se në datën 08.08.2020, bashkëshortja e tij bashkë me vajzën e tyre 2 vjeçare janë larguar nga banesa dhe nuk ka mundur të lidhet më me ta.
Po punohet për gjetjen e tyre.