Gruaja i prish mësimin online mësuesit, futet në dhomë lakuriq - Gazeta Express

Gruaja i prish mësimin online mësuesit, futet në dhomë lakuriq

Fun

Gazeta Express

08/04/2020 1:31

Karantinimi në shtëpi si pjesë e masave parandaluese të pandemisë së COVID-19 ka edhe aspektet e saj pozitive dhe momente shumë gazmore.

Duke qenë se shumica e shteteve kanë pezulluar aktivitete të ndryshme ku përfshihet dhe procesin mësimor, kjo e fundit është duke u zhvilluar në platformat online.

Mësuesit lidhen me studentët përmes platfomave të ndryshme me video ku zhvillojnë dhe mësimin.

Një mësues në Argjentinë, teksa shpjegonte leksionin, bashkëshortja e tij futet në dhomë e zhveshur pa e ditur se ajo do të dilte në kamera.

Kjo ka shkaktuar shumë të qeshura nga studentët. Ndërkohë që videoja e profesorit bëri xhiron e rrjetit në pak kohë.