Gruaja e pyet për fëmijët, ai ka disa përgjigje kreative për të - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

26/08/2021 1:05

Gruaja e pyet për fëmijët, ai ka disa përgjigje kreative për të

Fun

Gazeta Express

26/08/2021 1:05

“Hej, a janë mirë fëmijët?” – është ajo që e dashura e Kenny Deuss e pyet sa herë që është larg dhe ai është përgjegjës për t’u kujdesur për to.

Ndërkaq Deuss ka një përgjigje të mirë çdo herë. Ai përdor Photoshop për të manipuluar imazhet e vajzave të tij në situata me pamje të rrezikshme.

Lexo Edhe:

Më poshtë janë disa fotografi që shpresojmë se do t’i doni!

(Fëmijë janë mirë dhe bëhet fjalë veç për Photoshop!