Gruaja e cila ishte shtatzënë vetëm për 1 orë - Gazeta Express

Gazeta Express

30/07/2020 16:33

Gruaja e cila ishte shtatzënë vetëm për 1 orë

Gazeta Express

30/07/2020 16:33

Heni Nuraeni, një grua 30 vjeçe nga Indonezia është bërë temë kryesore e diskutimeve në vendin e saj, pasi u tha se lindi një djalë dhe pretendon se kishte përjetuar simptoma shtatzënie për rreth vetëm një orë.

Gazetare: Albulena Demaku

Heni thotë se brenda një dite barku i saj filloi të rritet dhe filloi të përjetojë dhimbje të mëdha.

Problemi ishte se ajo jo vetëm që kishte qenë e pavetëdijshme për shtatzëninë, ajo gjithashtu nuk kishte kryer asnjë marrëdhënie intime me burrin e saj për plot 19 muaj.

Pas dhimbjeve të para të paraqitura, ajo vizitoi mjekun, me ç’ rast edhe kreu lindjen e saj.