Gripi sezonal, shqetësim i madh për fëmijët - Gazeta Express

Gripi sezonal, shqetësim i madh për fëmijët

Shneta

Gazeta Express

22/10/2020 12:10

Në këtë periudhë kritike për shkak të pandemisë COVID-19, një shqetësim tjetër vjen edhe nga gripi sezonal. 

Me këtë grip po përballen edhe fëmijët, madje shumë prej tyre po e kalojnë me vështirësi.

Mjekja familjare, Hidajete Jashari – Pireva, deklaron se shqetësimi më i madh është se shpesh po ngatërrohen simptomat e gripit sezonal me atë COVID-19.

Simptomat e gripit sezonal tek fëmijët mund të jenë lokale dhe të përgjithshme.

Gazetare: Hana Marteti – Shala