Gratë po e kuptojnë se të gjitha e kanë nishanin e njëjtë në dorë - Gazeta Express

Gratë po e kuptojnë se të gjitha e kanë nishanin e njëjtë në dorë

Gazeta Express

26/11/2020 15:38

Një përdoruese e Twitter ndau fotot e kyçit të saj, dhe mikeshave, shpejt kuptoi se shumë gra kanë të njëjtin nishan në kyçet e tyre.

Platformat e rrjeteve sociale shërbejnë për qëllime të shumta dhe shpesh, ato na ndihmojnë të zgjidhim misteret, të zbulojmë sekrete, të gjejmë një mik të vjetër ose një të afërm të largët ose të ndajmë disa informacione zbavitëse.

Postimi i përdorueses të Twitter Aaryn Whitely tronditi shumë dhe shpejt u bë virale!

Ajo postoi foto të kyçit të saj, së bashku me kyçet e disa mikeshave, duke pretenduar se çdo grua ka një nishan në mes të kyçit të saj.

Ajo pyeti: “Zonja … ju keni një nishan në mes të kyçit tuaj apo është ky një mit”.

Doli që shumë gra kanë një nishan në të njëjtin vend të saktë.

Shumë gra ndanë fotot e nishaneve të tyre, dhe treguan emocionet dhe tronditjen e tyre në komente. /Telegrafi/