Google Android integron muzikën e YouTube edhe tek Maps - Gazeta Express

AutoTech

Gazeta Express

26/06/2020 1:52

Google Android integron muzikën e YouTube edhe tek Maps

AutoTech

Gazeta Express

26/06/2020 1:52

Lajm i ri për makinat që ofrojnë mundësinë e përdorimit të Android që me përditësimin e Google Maps krijon mundësinë e integrimit të muzikës së YouTube në Maps.

Kjo ju lejon të kontrolloni ose të zgjidhni më lehtë aplikacionin që dëshironi pa dalë nga Maps.

Kjo është në përputhje me politikën e Google që, duke hequr dorë nga Google Play Music, dhe po i drejton përdoruesit tek YouTube Music.

Siç sugjeron revista e specializuar ”Autoevolution”, për të konfiguruar YouTube Music si aplikacionin multimedial të parazgjedhur në Google Maps, duhet të shkoni te menu ku duhet të gjeni një opsion kushtuar këtij qëllimi/ANSA.