Gjykimi i krimeve të luftës në mungesë problem, kjo është arsyeja - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

16/12/2019 7:28

Gjykimi i krimeve të luftës në mungesë problem, kjo është arsyeja

Ballina

Gazeta Express

16/12/2019 7:28

Gjykimi i krimeve të luftës në Kosovë po del të jetë problem.

Të dyshuarit nuk po mund të gjykohen as në mungesë për shkak të një pike në nenin përkatës të ligjit për këtë çështje, raporton Klan Kosova.

Avokati Arianit Koci, ka thënë për Klan Kosova se në momentin kur drejtësia ka qasje ndaj personit që është dënuar në mungesë, ai i ka të drejtat e veta dhe mund të kërkojë të përsëritet procedura

Gjykimi në mungesë me telashe – 15.12.2019 – Klan Kosova