Gjorçev: Jemi bërë sikur Kolumbia e Ballkanit - Gazeta Express

Gjorçev: Jemi bërë sikur Kolumbia e Ballkanit

Ballina

Gazeta Express

15/01/2020 16:33

Deputeti nga radhët e VMRO-DPMNE-së në Kuvend në debatin për hapësirat e lojërave të fatit mes tjerash tha se krimi është rritur.

“Çdo ditë ka gjuajtje me armë, sikur Kolumbia e Ballkanit të jemi”, thotë Gjorçev i cili shton se e gjithë kjo vjen si pasojë kur në çdo lagje jemi bastore sportive dhe kazino” përcjell Gazeta Express nga Telegrafi.

Sipas tij, kemi shpërthim të krimi ndërsa qeveria nuk solli asnjë fabrikë në Maqedoni.

Në debatin e sotëm për hapësirat e lojërave të fatit, deputetja e RDM-së, Liljana Popovska dënoi ashpër fenomenet këtilla, ku njerëzit shpenzojnë paratë e tyre.

“Në ato vende shkojnë njerëz të dëshpëruar, të cilët i luten Zotit të fitojnë ndonjë para”, tha mes tjerash Popovska