Gjobiten 232 vozitës në Shkup, 86 për tejkalim të shpejtësisë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

19/06/2021 10:22

Me i fundit

Gjobiten 232 vozitës në Shkup, 86 për tejkalim të shpejtësisë

Ballina

Gazeta Express

19/06/2021 10:22

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (18.06.2021) në territorin e Shkupit ka regjistruar 232 shkelje të rregullave në trafik, prej të cilave 86 për tejkalim të shpejtësisë, 19 gjoba u janë shqiptuar motoçiklistëve dhe 5 gjoba për vozitësit fillestar.

Nga ky dikaster gjithashtu njoftojnë se janë shqiptuar edhe 17 gjoba për ngasje të makinës nën ndikimin e alkoolit, 8 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 5 për mosvënien e rripit të sigurisë, 5 për kalim në të kuqe në semaforë dhe 34 për parkim të parregullt.