GJKKO e shpalli të pafajshme, SPAK ankimon vendimin për Etleda Çiftjan - Gazeta Express
string(69) "gjkko-e-shpalli-te-pafajshme-spak-ankimon-vendimin-per-etleda-ciftjan"

Shqiperi

Gazeta Express

05/10/2022 14:00

GJKKO e shpalli të pafajshme, SPAK ankimon vendimin për Etleda Çiftjan

Shqiperi

Gazeta Express

05/10/2022 14:00

SPAK ka apeluar vendimin e dhënë nga Gjykata e Posaçme, ndaj anëtares së KPK, Etleda Çiftja.

Kjo e fundit u shpall e pafajshme nga GJKKO për akuzat të falsifikimi dhe deklarimit të rremë të pasurisë. SPAK kërkoi dënim me dy vite shërbim prove për Çiften.

Lexo Edhe:

/Gazeta Express