Gjinekologu thirrje grave shtatzëna: Ju lutem vaksinohuni - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

07/09/2021 10:18

Gjinekologu thirrje grave shtatzëna: Ju lutem vaksinohuni

Lajme

Gazeta Express

07/09/2021 10:18

Sot në kuadër të rubrikës “Shneta” në “#Gjesi” është diskutuar për një nga temat më aktuale dhe shumë shqetësuese siç është vdekja e grave shtatzëna për shkak të komplikimeve që po kanë, si pasojë e Covid-19.

I ftuar në studio ishte gjinekologu Curr Gjocaj i cili tha se për momentin është krijuar panik shumë e madhe te gratë shtatzëna.

Lexo Edhe:

Ai tregoi komplikimet që po kanë teksa ka bërë thirrje që të vaksinohen. Detajet mund t’i gjeni në intervistën më poshtë.