Gjimnastja kosovare rënditet në vendin e 61-të në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj - Gazeta Express
string(89) "gjimnastja-kosovare-renditet-ne-vendin-e-61-te-ne-festivalin-olimpik-evropian-per-te-rinj"

Sporte tjera

Gazeta Express

27/07/2022 22:08

Gjimnastja kosovare rënditet në vendin e 61-të në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj

Sporte tjera

Gazeta Express

27/07/2022 22:08

Vilëza Zeqiri ka garuar sot në disiplinat akrobacion dhe kapërcime të gjimnastikës artistike në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj (EYOF) Banjska Bystrica 2022.

Gjimnastja jonë mblodhi në total 19.65 pikë, që e renditën në vendin 61.

Lexo Edhe:

Paraqitja e sotme, sidomos në akrobacion, tregoi se ka të ardhme të ndritur dhe nuk ka dallim të madh me garueset tjera që kanë kushte shumë më të mira se ne.

Pjesëmarrja në EYOF do t’i shërbejë si përvojë e mirë për garat e ardhshme ndërkombëtare.