Gjestet dhe frazat që kanë më shumë vlerë se një “të dua” - Gazeta Express

Gjestet dhe frazat që kanë më shumë vlerë se një “të dua”

Fun

Gazeta Express

20/11/2021 0:31

Çdo person dëshiron të japë dhe të marrë dashuri. Problemi shpesh qëndron në kuptimin nëse ju duan apo jo?!

Gjërat më të shëndetshme dhe më të vërteta janë gjestet e përditshme

Lexo Edhe:

Disa gjeste unike mund të jenë fjalë më të sigurta; mund të na bëjnë të ndjehemi të veçantë, të dashur dhe të vlerësuar, shkruan Ekonomia Online.

Të dua, por nuk  e them

Ndonjëherë një gjest ka vlerë më shumë se dy fjalë, më e rëndësishmja … për ju. Nuk ka kuptim të dyshohet nëse partneri ynë nuk ka zakon të na thotë “Të dua”. Ka kaq shumë njerëz që thonë se nuk ju duan, edhe pse ju duan.

Në ndërtimin e rolit të tyre meshkujt u mësuan të japin më shumë hapësirë për racionalitet dhe konkretizim. Për këtë arsye, nuk është gjithmonë e lehtë për ta që të shkojnë në sentimentalizëm dhe të shprehin emocionet e tyre me fjalë. Pra, ata preferojnë një komunikim të bërë me veprime kuptimplote dhe konkrete për të treguar dashurinë e tyre.

Megjithatë, femrat u kushtojnë rëndësi fjalëve … nganjëherë edhe më shumë sesa faktet.

Kushtojini më shumë vëmendje gjesteve, sepse shpesh flasin më shumë se fjalët. Është naive të mendosh se vetëm ata që thonë “të dua” vërtet ju duan.

Përveç gjesteve, frazat e caktuara mund të jenë me vlerë më shumë se sa “Unë të dua”,

Këtu janë disa fraza:

  • “Unë jam krenar për ju”
  • “Sa bukur je”
  • “Më mungon”
  • “Unë jam gjithmonë me ty”.