Gjërat që bën një burrë kur është i vetëm në shtëpi - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

22/02/2021 12:34

Gjërat që bën një burrë kur është i vetëm në shtëpi

Fun

Gazeta Express

22/02/2021 12:34

Burrat, konsiderohen si shumë të veçantë, dhe një enigmë e pazbuluar nga shumëkush. Shumë prej tyre, kur qëndrojnë të vetëm në shtëpi bëjnë gjëra mjaft të çuditshme, që nuk do të dëshironin që askush t’i shihte. Gjëja e parë që ata bëjnë kur e kuptojnë se janë vetëm në shtëpi është të hynë në internet dhe kërkojnë për të mësuar gjëra që nuk dinë.

Gazetar: Liridon Spahiu

Kur kjo gjë bëhet monotone për ta, pajisjet e ndryshme të së dashurës apo gruas, janë një lodër atraktive për ta për t’u argëtuar, duke bërë gjëra nga më të ndryshmet, përmes përdorimit të tyre.