Gjendja e rrugëve - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

24/02/2020 9:49

Gjendja e rrugëve

Ballina

Gazeta Express

24/02/2020 9:49

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë të thata. Intensiteti në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi, përcjell GazetaExpress nga News33.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm të automjetit, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat malore ku ka mundësi për shembje. Kjo veçanërisht ka të bëjë për akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë./GazetaExpress/B.Lika/