Gjendja e Trustit mbledh komisionin për Buxhet - Gazeta Express
string(46) "gjendja-e-trustit-mbledh-komisionin-per-buxhet"

Gjendja e Trustit mbledh komisionin për Buxhet

Lajme

Gazeta Express

24/03/2023 7:51

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere sot do të mbajë mbledhje.

Në këtë mbledhje do të ketë diskutim rreth Bordit Drejtues të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës;.

Lexo Edhe:

Për këtë të ftuar janë: Fehmi Mehmeti-Guvernator BQK, Kryesues, Vlora Spanca- Auditore e Përgjithshme, Hekuran Murati- Ministër i Financave, Punës dhe Transfereve dhe Adrian Zalli-Drejtor menaxhues i TRUST-it.

Po ashtu në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi i listës së kandidatëve për plotësimin e pozitës ë Guvernatorit të Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës.