Gjatë kohës sa MFPT dhe komunat ia drejtojnë gishtin njëra tjetrës për tatimin në pronë, Kurti tregon çka bëri për komunat - Gazeta Express
string(137) "gjate-kohes-sa-ministria-e-financave-dhe-komunat-ia-drejtojne-gishtin-njera-tjetres-per-tatimin-ne-prone-kurti-tregon-cka-beri-perkomunat"

Lajme

Gazeta Express

25/01/2023 9:15

Gjatë kohës sa MFPT dhe komunat ia drejtojnë gishtin njëra tjetrës për tatimin në pronë, Kurti tregon çka bëri për komunat

Lajme

Gazeta Express

25/01/2023 9:15

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka shkruar në Facebook për mbështetjen që Qeveria e tij thotë t’i ketë berë komunave.

Reagimi i Kurtit vjen gjatë kohës sa Ministria e Financave dhe komunave po ia drejtojnë gishtin njëra tjetrës për ndryshimin e normave të tatimit në pronë.

Lexo Edhe:

Kurti nuk e ka përmendur këtë, por ka shkruar për “Qeveria përkomuna dhe zhvillim rajonal gjatë vitit 2022”.

“Ndamë 1.5 milion euro për “Programin Komunal për zhvillim të infrastrukturës socio-ekonomike dhe bashkëpunim ndërkomunal”, ishte një nga pikat që i përmendi Kurti. /Express