Gjashtë fshatra mbesin në terr për shkak se Komuna e Vitisë nuk paguan rrymën - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

18/01/2020 23:21

Gjashtë fshatra mbesin në terr për shkak se Komuna e Vitisë nuk paguan rrymën

Lajme

Gazeta Express

18/01/2020 23:21

Banorët thonë se e gjithë kjo ndodhi si shkak i një borxhi prej 45 mijë euro që komuna e Vitisë i ka KEDS-it.

Në komunë pranojnë se faturat e muajit nëntor dhe dhjetor janë të pa paguara, por se sipas tyre shkyçja nuk duhej të ndodhte për një vonesë të vogël.

Ndërsa zëdhënësi i KEDS,Viktor Buzhala, tha se kur të paguhen faturat, do të bëhet kyçja dhe do të kthehet ndriçimi.

Viti, komuna nuk e paguan rrymën, shtatë fshatra në terr – 18.1.2020 – Klan Kosova

Uploaded by KlanKosova on 2020-01-18.