Genc Prelvukaj i quan zvarranikë politikanët shqipëtarë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

02/12/2019 9:17

Genc Prelvukaj i quan zvarranikë politikanët shqipëtarë

Ballina

Gazeta Express

02/12/2019 9:17

Genc Prelvukaj sërish ka dalë me fjalë fyese drejtuar politikanëve shqiptar. Prelvukaj njihet si një kritikues me mënyrën se si politikanët të Shqipërisë dhe ata të Kosovës udhëheqin vendet përkatëse.

Këngëtari ka publikuar një shkrim ku thotë:

“Çfarë shqiptari jam une, nëse dashuria dhe ndjenjat ndaj Shqipërisë varen nga të bëmat e politikanëve, hajdutëve apo oligarkëve të saj?

Këta zvarranikë herdo kurë ikin, zhduken dhe rrënohen, por Shqipëria mbetet.

Stuhitë nuk zgjasin përgjithmonë”.