Gazeta Express në Maqedoni me sondazh online që tuboi mijëra vota menjëherë pas publikimit - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

14/02/2020 17:45

Gazeta Express në Maqedoni me sondazh online që tuboi mijëra vota menjëherë pas publikimit

Ballina

Gazeta Express

14/02/2020 17:45

Gazeta Express në Maqedoni ka krijuar një sondazh online në rrjetin social “Facebook” i cili vetëm 1 orë pas publikimit ka tubuar mijëra vota.

Për shkak se Facebook jep opsionin për vetëm dy përgjigje, Gazeta Express ka konfrontuar BDI-në dhe koalicionin ASH-AAA.

Ky sondazh, është më i madhi deri tani bazuar në votat e shumta që janë mbledhur brenda një kohë të shkurtër pas publikimit të sondazhit.

Më poshtë keni sondazhin online ku edhe ju mund të votoni:

Cili është opsioni i duhur?Votoni?

Publiée par Gazeta Express – Maqedoni sur Vendredi 14 février 2020

/GazetaExpress/B.Leka/