Gashi: Qeveria e re i ka të gjitha parametrat që të gjejë zgjidhje me Bullgarinë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

15/01/2022 13:08

Gashi: Qeveria e re i ka të gjitha parametrat që të gjejë zgjidhje me Bullgarinë

Ballina

Gazeta Express

15/01/2022 13:08

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi tha se qeveria e re i ka të gjitha parametrat që të gjejë zgjidhje me Bullgarinë.

“Besoj që po. Qeveria e re i ka të gjitha parametrat që të gjejë zgjidhje me Bullgarinë. Shpresoj dhe besoj dhe do të punojmë që kjo Qeveri të vazhdojë deri në fund të 2024-tës. I mbetet skenës politike, dinamikës politike”, u shpreh Gashi.

Lexo Edhe: