Gara për drejtimin e ‘FBI-së’ shqiptare, këta janë 4 kandidatët finalistë - Gazeta Express

Gara për drejtimin e ‘FBI-së’ shqiptare, këta janë 4 kandidatët finalistë

Shqiperi

Gazeta Express

27/02/2020 16:43

Komisioni i Përzgjedhjes për Drejtorin e ardhshëm të Byrosë Kombëtare të Hetimit ka përzgjedhur 4 kandidatët finalistë.

Konkretisht, ata janë : Aida Veizaj, Artur Beu, Ervin Hodaj dhe Idajet Faskaj.

Prej dy ditësh komisioni i përzgjedhjes i përbërë nga Kreu i SPAK dhe dy prokurorët Ened Nakuci dhe Behaf Dibra ka kryer intervistat me 8 kandidatët dhe këtë të enjte 4 prej tyre janë eleminuar nga gara.