Gani Geci tregon çfarë notash kishte në shkollë: Isha gjeneratë me Hashim Thaçin - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

17/10/2020 21:48

Gani Geci tregon çfarë notash kishte në shkollë: Isha gjeneratë me Hashim Thaçin

Lajme

Gazeta Express

17/10/2020 21:48

Ish-deputeti Gani Geci thotë se në shkollë ka qenë ‘nxënës i shkëlqyer’ dhe ‘i urtë’.

‘Unë kam qenë nxënës i shkëlqyer në shkollën fillore. Të gjitha pesa i kam pasur”, tha Geci në emisionin “Tete a tete me Adelinën”.

“Shumë i urtë jom kon në shkollën fillore. Baba është kënaq me mua. E kam pasë diplomën e Vukut me të gjitha pesa”, shpjegoi ai.

“Kur kam shkuar në shkollën e mesme ka qenë ai mësimi i orientuar. Në gjeneratë kam qenë me Hashim Thaçin. Edhe vendas. Unë kam qenë kimi dhe ai ka qenë kimi-teknologji”, tregoi Geci.

“Po të mos ishte lufta nuk do të isha ky që jam. Ndoshta do të ishte arti ai që do ta kisha ndjek”, tha Geci.